112

Camerabeelden inbraak ’t Mauritshuis Verhuurmakelaars in Oosterbeek

Foto: YouTube, 't Mauritshuis

Eerder vandaag vroegen wij aandacht voor een bedrijfsinbraak op de Van Toulon van der Koogweg in Oosterbeek, dit blijkt bij ’t Mauritshuis te zijn geweest die camerabeelden op YouTube heeft gezet.

De inbraak was bij ’t Mauritshuis Verhuurmakelaars op nummer 18, om 04:24 afgelopen dinsdagnacht ( 25 oktober) en de, vermoedelijk, twee dieven namen alle computers mee die in de zaak stonden. Ook brachten ze behoorlijke schade toe. Misschien herken je ze.

Gele handschoenen

Ze zijn bedekt gekleed en dragen handschoenen, maar toch. De man buiten is haast niet te zien, de man binnen wel. Kijk bijvoorbeeld naar zijn jas, zijn gele handschoenen, of de witte rand eraan zit of dat het een mouw is, is niet te zien. Misschien komt zijn houding en zijn bewegingen je wel bekend voor (middels het open vierkantje rechts in de hoek kun je het beeld vergroten).

Binnen 15 seconden haalt hij tot twee keer toe de bivakmuts opnieuw hoger op zijn neus, dat doet hij vrij automatisch beide keren met links, wellicht linkshandig?

Ook de twee plastic tassen die je door het raam ziet waarmee ze alles meenemen kunnen herkenbaar zijn. De tassen zijn wit met herhalende rode tekst. Tenslotte de computers, wellicht worden ze ergens aangeboden.

Herken je iets of heb je iets gehoord? Bel de politie met 0900-8844

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen