Inschrijving van start voor de Kunstroute 2017 op 10 en 11 juni

Bestuur Kunst in de Zes Dorpen
Bestuur Kunst in de Zes Dorpen
Foto: Henk Moll

De 18e Kunstroute 2017 van de gemeente Renkum vindt 10 en 11 juni plaats. De organisatie is wederom in handen van de stichting Kunst in de Zes Dorpen

Kunstenaars die woonachtig zijn in de gemeente Renkum of in deze gemeente een atelier hebben, kunnen deelnemen aan de Kunstroute en zich hiervoor inschrijven tot 8 januari 2017.

Individueel

De aanmelding is individueel. Om de kwaliteit van de Kunstroute te waarborgen, heeft de stichting Kunst in de zes Dorpen een selectiecommissie aangesteld, bestaande uit drie externe adviseurs van buiten de gemeente Renkum. De selectiecommissie adviseert het bestuur ten aanzien van de deelname en beoordeelt alle aanmeldingen.

Kunstenaars die zich willen aanmelden voor de Kunstroute kunnen op de site van de Kunstroute informatie vinden over de aanmeldprocedure. Aanmelden kan tot 8 januari 2017.

Affichewedstrijd

Daarnaast vindt traditiegetrouw ook dit jaar de affichewedstrijd plaats. Voor het PR-materiaal ten behoeve van de Kunstroute, zoals straatposters en routekaarten, wil het bestuur een aantrekkelijk ontwerp van een kunstenaar uit de gemeente gebruiken.

Het thema van de Kunstroute is Groen als Gras. Dit thema zal ook tot uiting komen tijdens de kunstprojecten die de Kunstroute op scholen organiseert in de gemeente Renkum.

Meer informatie over de affichewedstrijd en de aanmeldprocedure is te vinden op  www.kunstroute-renkum.nl.

Lees ook: Martcel Albion ontwierp mooiste affiche voor de Kunstroute 2016

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen