Spinning Event in Concertzaal Oosterbeek voor Rijnstate Vriendenfonds

Foto: EventTheater

In het EventTheater Concertzaal Oosterbeek vindt wederom een spetterend Spinning Event plaats, georganiseerd door Marcel Verwijst en Marco Hengeveld. Zaterdag 28 en zondag 29 januari is het zover.

Er is maar liefst plaats voor 130 sportievelingen in de prachtige ambiance van de concertzaal van EventTheater Concertzaal Oosterbeek.

Vriendenfonds

Ook deze keer wordt er door de deelnemers hard gewerkt voor het goede doel. Dit jaar zijn dat het Rijnstate Vriendenfonds, voor onderzoek naar de individuele behandeling van kanker en een project om een aantal minima in Arnhem het leefstijlprogramma X-Fittt gratis aan te bieden.

In het prachtige EventTheater Concertzaal Oosterbeek, wordt een intieme en indrukwekkende sfeer gecreëerd. Onder enthousiaste begeleiding van drie spinninginstructeurs worden de deelnemers opgezweept door beeld en geluid en ondersteund door live muzikanten.

Onder het genot van een drankje zal de middag worden afgesloten en kan er gezellig worden nagepraat over dit indrukwekkende event.

Ook meedoen?

Wil jij ook meedoen? Schrijf je dan snel in, want er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan door een mail te sturen naar [email protected]. Deelname kost 35,- euro

Meer informatie kunt u vinden op www.eventtheater.co

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen