Dance 4 a new playground: benefiet dansfeest voor een amfitheater

Foto: Ronde Tafel 177

Basisscholen De Marlijn en De Mariënborn in Oosterbeek krijgen in fases een vernieuwd speelplein. Met onder andere een amfitheater welke middels een benefietfeest gerealiseerd moet gaan worden.

Ronde Tafel 177, een lokale serviceclub organiseert het benefietfeest.

Sponsor

Het amfitheater wordt een mooie ronde zitruimte met een aantal niveaus. Een plek om optredens te houden, buitenlessen te geven, samen te eten of lekker uit te rusten in de zon. De leden van Ronde Tafel 177 zagen bij de ontwerppresentatie iets moois in het amfitheater en besloten sponsor te worden.

“Het is een project waarmee we ons sterk identificeren. Net als de Ronde Tafel zelf zal het amfitheater gelegenheid bieden om bij elkaar te komen, om met respect te kijken en te luisteren naar elkaar, om te leren van elkaar en om samen tot iets moois te komen.”

Blijvend gebruik

Het plein wordt na schooltijd veel gebruikt door de buurt, een van de redenen waarom buurtbewoners ook betrokken zijn bij de vernieuwingsplannen. Onder de ‘Tafelaars’ zijn ook ouders en buurtbewoners en het amfitheater is dan ook bedoeld voor breed gebruik.

“Met het amfitheater willen we iets blijvends neerzetten, niet alleen voor de kinderen en leerkrachten van de scholen, maar voor de hele buurt.”

Dance 4 a New Playground is een benefietdansfeest dat Ronde Tafel 177 organiseert om het geld voor het amfitheater bijeen te brengen. Dance 4 a New Playground vindt op 11 maart plaats in de Concertzaal in Oosterbeek.

Voor slechts €35 kan er naar hartenlust worden gedanst en genoten van hapjes en drankjes. Kaarten zijn te bestellen op www.rt177.nl/tickets of bij de Tafelaars persoonlijk.

dance 4 a new playground

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen