Het veelgeprezen ABBA tribute komt naar Wageningen

Foto: ABBA tribute

Voor de derde keer geeft het ABBA Tribute een show in een Fletcher Hotel, deze keer in Wageningen. De avondvullende show was eerder met groot succes te zien in Rosmalen en De Bult.

Op zaterdag 1 april komt het ABBA Tribute naar Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg.

ABBA

De Zweedse popgroep ABBA is één van de succesvolste bands ter wereld. De band bestond uit Agneta, Björn, Benny en Anni-Frid, de eerste letters van hun voornamen vormden de naam van de band. Het succes begon in 1974 en eindigde in 1983. De bedoelde pauze voor de groep na jarenlang toeren, platen maken en optreden, veranderde in het uiteen vallen van de band.

Sinds 2013 geeft de ABBA Tribute shows, ze kunnen putten uit een enorme hitcollectie. ABBA verkocht ruim 370 miljoen platen en ja, zij kennen ze allemaal. De band komt uit Nederland en bestaan niet uit vier maar zes leden, waarvan twee vrouwen. Zowel in de Nederlandse pers als de internationale pers worden ze één van de beste imitatiebands genoemd.

Mama Mia

Om het origineel zo goed mogelijk te benaderen wordt gebruik gemaakt van de opvallende en spraakmakende kleding die ABBA destijds aanhad. Ook de kenmerkende danspassen zijn niet vergeten. Samen met het licht en geluid waan je, je weer even terug in de 70’er jaren.

Het belooft dus een spectaculaire show te worden, gevuld met de grootste hits van ABBA, live gebracht door de zes muzikanten. Denk hierbij aan de hits Mama Mia, Dancing Queen, Does Your Mother Know, Chiuitita en Waterloo. Uit je dak dus en lekker meezingen op de grootste hits van toen.

Fletcher Events

Zoals het hoort bij concerten en shows in de Fletcher hotels kun je niet alleen een entreekaartje kopen. Er zijn diverse arrangementen beschikbaar inclusief diner en/of overnachting. Fijn als je wat verder woont of als je een drankje of meer wil doen en niet meer hoeft te rijden.

Kaarten en arrangementen kun je kopen via www.fletcherevents.nl, telefonisch via 0317 495 911 of je gaat even langs aan de balie op Generaal Foulkesweg 96 in Wageningen.

Vast even de sfeer proeven?

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen