Renkum Leeft krijgt de Gouden Stuiver van de Dolle Instuivers

Foto: De Dolle Instuivers

De Dolle Instuivers zijn op weg naar een drukke maar gezellige en vooral leuke carnavalsweek. Zaterdag 25 februari is het weer tijd voor het Gouden Stuiver Gala.

Een bijzonder onderdeel daarvan is de uitreiking van de Gouden Stuiver.

Erkenning

Deze onderscheiding is een erkenning voor de inzet en betrokkenheid van een persoon of organisatie/vereniging voor de gemeenschap en het dorp Renkum in het bijzonder. Het bestuur van De Dolle Instuivers (DDI) heeft weer een keus moeten maken uit een aantal kandidaten die door de leden van de DDI waren aangereikt. De keus is gevallen op een groep van acht enthousiastelingen van Renkum Leeft.

Renkum Leeft vindt dat je een leuk, mooi en actief dorp zelf kan maken. Zij organiseren met plezier en passie activiteiten en evenementen om reuring en verfraaiing in het dorp te brengen. Denk aan Renkum Proeft dat ook in 2017 weer gaat plaatsvinden en Renkum Airborne (5e jaar!) maar ook met Renkum Eert zijn Oude Meesters en Rondom Renkum, een uitdaging voor fietsliefhebbers uit het hele land.

Toerisme

Zo proberen zij ook het toerisme te bevorderen wat weer goed is voor de lokale middenstand. Renkum Leeft is ook de verbinder tussen de diverse verenigingen en stichtingen. Waar nodig en gewenst steken zij ook graag de helpende hand toe (denk aan o.a. Renkum Bomvol, Koningsdag, Kerstmarkt).

Dit geldt ook voor een aantal sportieve evenementen die dit jaar op de kaart gezet gaan worden waarvan in ieder geval 1 (een Obstacle Run) het doel heeft een terugkerend evenement te worden. Het wordt een sportief 2017!

En wie weet is er nog tijd en ruimte voor een leuk Renkums Festijn aan de Rijn? Ideeën en plannen genoeg of heeft u ze ook: www.renkumleeft.nl

De slogan van Renkum Leeft: EEN LEUK DORP MAAK JE IMMERS SAMEN!

Lees ook:

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen