Gouden Stuiver voor brandweer Renkum-Heelsum

Deel van de Renkum/Heelsumse brandweer
Deel van de Renkum/Heelsumse brandweer
Foto: Brandweer Renkum/Heelsum

Zaterdag 6 februari reikt carnavalsvereniging De Dolle Instuivers uit Renkum weer de Gouden Stuiver uit. Deze wordt jaarlijks uitgereikt aan een inwoner of groep inwoners die zichzelf erg verdienstelijk hebben gemaakt voor de Renkumse gemeenschap.

De Gouden Stuiver wordt al sinds 1971 uitgereikt. Dit jaar wordt het de 45ste keer en gekozen is voor de vrijwillige brandweer van Renkum-Heelsum. Brand is toch een van de naarste dingen die je als mens kan overkomen en dan staat het brandweerkorps voor je daar.

Op vrijwillige basis, in hun vrije tijd en met hulp van erg meewerkende werkgevers die, zo kunnen wij ons voorstellen, erg trots zijn op hun werknemer.

Huize Redichem

Tijd om ze eens in een gouden zonnetje te zetten vonden De Dolle Instuivers en dat gaat 6 februari gebeuren tijdens het Gouden Stuiver Gala in Huize Redichem. De carnavalsvereniging biedt die avond een heel programma met onder andere de inmiddels bekende DDI-Show. Meer informatie vind je op hun website.

Huize Redichem is de residentie van Prins Theo de Duiker, Prinses Linette en hun gevolg. Als het geen carnaval is, kennen we dat als de Rijnkom in Renkum. De zaal is om 19:30 open en rond 20:30 is de uitreiking. Bezoekers die geen sponsoren of donateurs zijn, betalen vanaf 16 jaar 10 euro.

De Stuiver van 2010
De Stuiver van 2010
Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen