Eerste Lentemarkt winkelcentrum de Weerd een succes

Zaterdag 23 april werd de eerste Lentemarkt in Winkelcentrum De Weerd gehouden en ondanks dat er enkele ondernemers hadden afgezegd door de slechte weersvoorspellingen, was het gezellig druk met veel leuke kramen.

Het weer viel ook erg mee; het zonnetje scheen al was het een beetje frisjes. Het parkeerterrein stond vol, mensen parkeerden zelfs langs de Beethovenlaan. Buiten stonden diverse kraampjes met leuke hebbedingetjes, kleding en voedsel. Net als binnen. De winkeliers van De Weerd hadden ook allemaal een kraam met leuke aanbiedingen en specialiteiten.

Muziek en gezelligheid

Begin van de middag arriveerde het Dweilorkest De Duitekluiters die onmiddellijk de boel op stelten zetten. Ze speelden buiten, liepen rond en op het pleintje in het winkelcentrum sloot slager Jeroen van De Verwennerij zich aan om een deuntje mee te spelen.

Aan de voorkant van het winkelcentrum had Lunchroom ’t 12-uurtje, ‘On The Road’ drive-in show een plekje gegeven die vrolijke hits ten gehore bracht. Een eindje verder stond smederij Reinier Hoving ter plekke ijzer te smeden op zijn aambeeld.

Al met al was het een gezellige dag in De Weerd. Ondernemers waren tevreden en zo’n leuke dag, roept natuurlijk om herhaling.

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen