Rijks Optiek Oosterbeek winnaar 2016 in Opticienbranche

Foto: jiyong, pixabay

Rijks Optiek by Polman Opticiens is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Opticienbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming met een zeer sterke positionering.

‘Rijks Optiek weet haar grote kennis van brillen en contactlenzen uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Stabiele, vooruitstrevende organisatie

Bij Rijks Optiek vindt de klant alles onder één dak, van deskundige oogmeting, nauwkeurige contactlens- aanpassing, bril- en glasadvies tot een gewaarborgde nazorg. Bij de onderneming werken uitsluitend gediplomeerde opticiens en contactlensspecialisten. Polman Opticiens is opgericht in 1995 en heeft vestigingen in Velp, Elst, Oosterbeek en Huissen. Het bedrijf telt ruim 20 medewerkers.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Rijks Optiek een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij de Rijks Optiek, want zij is continu bezig haar diensten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de klant. De onderneming staat bekend als een betrouwbare, meedenkende partner die breed kan adviseren omtrent optiek.’

De benchmark

‘De ondernemer en zijn team ademen passie. Het vak stroomt door de aderen en alles is gericht op maximaal tevreden klanten. Rijks Optiek kent geen tweede in Nederland, dat is zeker. Er zijn wel andere goede opticiens, maar dit bedrijf vormt de benchmark!’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

‘Rijks Optiek is een zeer hoogwaardig bedrijf dat een opmerkelijke positie heeft opgebouwd. Absoluut een vakspecialist. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper in haar wereld. De terechte branchewinnaar, maar wellicht ook hoge ogen gooiend voor de subaward Best in Retail!’, aldus de Nominatiecommissie.

Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen