Geslaagd buurtvolleybaltoernooi bij Nuovo in Doorwerth

Foto: Kees Pieters

Een bont gezelschap van Nuovoleden, oud-leden, geoefende en ongeoefende volleyballers heeft meegedaan aan het derde buurtvolleybaltoernooi van Nuovo op zaterdag 30 april 2016.

Van een traditie kan na drie keer nog geen sprake zijn, maar het buurtvolleybaltoernooi dat Nuovo sinds 2014 na afloop van de reguliere competitie organiseert, slaat zo goed aan bij de deelnemers, dat het zeker een vervolg krijgt. Tien teams met in totaal ruim 70 deelnemers streden om de eer.

Uit het hele land kwamen oud-leden zelfs terug naar de sporthal in Doorwerth om mee te doen. Uiteindelijk wonnen ‘The Legends’ van Mark Brienen de finale van ‘Definitly not a volleyball team’ met 19-18.

Spierpijn, maar geen brokken

Er waren teams geformeerd rond buurten, straten, vrienden en familie. In ieder team mochten hooguit 2 echte volleyballers meedoen.Voor veel deelnemers was het een eerste kennismaking na lange tijd niet meer gevolleybald te hebben. Dat levert wel wat spierpijn op, maar gelukkig is iedereen blessurevrij gebleven.

Op de facebookpagina van Nuovo is een sfeerimpressie van het toernooi te vinden.

Het volleybal verplaatst zich nu naar de beachaccommodatie op Sportpark De Bilderberg in Oosterbeek. Het beachseizoen begint met een open dag op zaterdag 21 mei, van 9:00-13:00 uur.

Meer informatie over de volleybalmogelijkheden bij Nuovo is te vinden op www.nuovovolleybal.nl of neem contact op met de secretaris, Hans Pastoors, t (06) 52315406.

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen