Allereerste Rondetafelbijeenkomst over Toerisme in de gemeente Renkum

Foto: Renkum Nieuws

Op donderdagavond 6 oktober 2016 wordt de allereerste Rondetafelbijeenkomst over ‘Toerisme in de gemeente Renkum’ georganiseerd.

De bijeenkomst vindt plaats in Kasteel Doorwerth en is een gezamenlijk initiatief van Stichting Exploitatie Renkumse Molen en Stichting Renkums Beekdal. De avond begint om 19:00 uur en is bedoeld voor organisaties en ondernemers die actief zijn binnen de toerismesector.

Deelnemers

Inmiddels hebben ruim 30 organisaties laten weten deze avond te komen, variërend van musea, horecagelegenheden, diverse stichtingen en ook de politieke partijen zijn aanwezig. Organisatoren Freek Aalbers en Thijs Aardema zijn verheugd met het aantal deelnemers. Bedrijven en organisaties die ook aan willen schuiven, zijn nog steeds van harte welkom zich in te schrijven. Alleen aangemelde organisaties kunnen deelnemen.

Netwerkavond

“We willen zoveel mogelijk toerisme-gelieerde organisaties en bedrijven bij elkaar brengen,” vertelt initiatiefnemer Thijs Aardema. “Het is een netwerkavond waarop we het onderwerp toerisme op een informatieve, enthousiasmerende en inspirerende manier gaan bespreken. De toerismesector in de gemeente Renkum verdient deze aandacht!”

Gespreksthema’s

Tijdens de avond komen diverse thema’s aan bod. “Een heel logische is natuurlijk het thema Airborne,” legt Aardema uit. “Maar we bespreken bijvoorbeeld ook andere thema’s zoals marketing, om te kijken welke kansen er op dit vlak voor de gemeente Renkum zijn. We zijn erg benieuwd naar alle input die we tijdens de avond zullen verzamelen.”

Aanmelden

De initiatiefnemers vragen geïnteresseerden om zich voor de avond aan te melden op www.rondomrenkum.nl. “We verwachten diverse stichtingen en verenigingen, maar ook ondernemers uit de horeca en vrijetijdssector. Er zijn ook uitnodigingen verstuurd aan toerismebureau’s, de politiek en de gemeente. We hebben zoveel moois in Renkum, dat moet heel de wereld weten!”

 

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen