112

Oplichters bieden hun diensten weer aan in de gemeente

Foto: Renkum Nieuws

Wijkagent Erik Boer waarschuwt op Twitter voor oplichters die in de gemeente weer op zoek zijn naar slachtoffers. Afgelopen zaterdag heeft hij een aangifte van oplichting opgenomen.

Het is niet de eerste keer dat oplichters onze gemeente aandoen.

Waarschuwing

Op 15 juli waarschuwden we op deze site nog voor oplichters die zich in PostNL kleding presenteerden en begin juni werd een oudere dame in Doorwerth nog slachtoffer van een babbeltruc. In maart waarschuwde de politie voor malafide klusjesmannen in witte bestelbussen.

De wijkagent spreekt deze keer over dakdekkers. Oplichters zijn ingenieus en verzinnen steeds iets anders in de hoop dat iemand er in trapt.

Niemand vertrouwen

Vertrouw sowieso niemand die bij je aan de deur komt en laat ze zeker niet binnen. Legale en betrouwbare klusjesmannen komen doorgaans niet bij je aan de deur om een klus vragen.

Heb je iemand nodig voor een klus dan kun je die beter zelf opzoeken via internet of vraag in je omgeving met wie zij goeie ervaring hebben. In de gemeente Renkum zijn sowieso voldoende harde werkers die je niet oplichten. Je vindt ze op internet of in de bedrijvengids.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen