112

Zoekactie naar vrouw in Doorwerth beëindigd na telefonisch contact

Foto: 112 Renkum

Net voor 18:00 uur werd er een burgernetbericht verspreid in Tiel om uit te kijken naar een 45-jarige verwarde vrouw. Een half uur later werd dezelfde burgernetmelding herhaald, maar dan in Doorwerth.

De telefoon van de vrouw werd namelijk gevonden door de telefoonmast op de Houtsniplaan.

Zorgen

Men maakte zich zorgen om de vrouw, naast dat ze verward zou zijn, zit ook haar been in het gips en na haar vermissing werd besloten om er een burgernetbericht uit te doen, wie had haar gezien?

Hoe zij daarna in Doorwerth terecht is gekomen is onbekend, maar daar werd ongeveer een half uur later een burgernetbericht verspreid om uit te kijken naar dezelfde vrouw. De telefoon van de vrouw werd gepeild door de telefoonmast aan de Houtsniplaan in Doorwerth, dus zou ze zich daar ergens moeten bevinden.

Helicopter

De politie is massaal op zoek gegaan en zette ook de politiehelikopter in die met onder andere een zoeklicht lange tijd boven Doorwerth vloog. De gezochte vrouw werd daarop vermoedelijk gealarmeerd en besefte dat men naar haar op zoek was. Ze heeft daarop telefonisch contact gehad met de politie.

Wijkagent Erik Boer kon via Twitter melden dat hij met de vrouw had gesproken en dat zij bij een oudere vrouw binnen zit. Men hoopt dat deze vrouw 112 belt en de zoekactie werd beëindigd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen