112

Politie op zoek naar getuigen en beelden van ontvoering A50

Foto: Politie Renkum @ Facebook

Na een korte achtervolging heeft de politie een man uit Beverwijk aangehouden op zondag 19 april. Hij wordt verdacht van ontvoering van een vrouw.

De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

Verdacht busje

Op zondagavond belde een melder de politie omdat deze een verdacht busje had zien rijden in Oosterbeek. Volgens de melder leek het alsof er iemand tegen zijn wil in het gele busje zat. Agenten zagen dit busje vervolgens rijden in Heelsum en wilden deze controleren, maar de bestuurder ging er met hoge snelheid vandoor. In zijn vlucht heeft de man gevaarlijk rijgedrag vertoond. Hij reed zo gevaarlijk dat agenten die erachter reden moesten uitwijken om niet geraakt en van de weg gereden te worden.

Het lukte de agenten om het busje op de A50 richting Heteren tot stilstand te krijgen en de bestuurder is direct aangehouden. Ter plaatse is onderzoek gedaan waardoor de weg tijdelijk afgesloten was. In het busje troffen agenten een vrouw uit Oosterbeek die met lichte verwondingen naar het ziekenhuis is gebracht.

Getuigen en beelden gezocht

De politie is een onderzoek gestart en kan jouw hulp daarbij goed gebruiken. Wie heeft die zondag 20 april rond 18:00 en 19:00 uur in Oosterbeek of op de A50 bij Heelsum gereden met een dashcam in de auto? Deel je beelden dan met de politie. Je kunt deze via dit meldformulier delen.

De politie is ook op zoek naar getuigen die gezien hebben hoe de vrouw in het geelkleurige busje is geraakt. Of misschien hebben mensen het busje zien rijden en hebben zij iets gehoord? Ook dat willen ze graag weten. Tips kun je doorgeven via 0900-8844 of via het meldformulier. Als je liever anoniem blijft, kun je bellen met 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

2020173586 JS

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden