112

Getuige én overvaller tankstation Heelsum in maart gezocht

Zaterdag 27 maart
Foto: 112 Nieuws Wageningen

Heelsum – De politie is op zoek naar de overvaller die op zaterdag 27 maart rond 20:00 uur het tankstation aan de Bennekomseweg overviel. De medewerker was op dat moment achter de balie aan het werk.

Pas toen de overvaller met luide stem geld eisten en een groot mes toonde, besefte het slachtoffer wat er gebeurde. De medewerker opende de kassa en gaf de overvaller wat geld. Deze verliet vervolgens gehaast de winkel en rende weg in de richting van de Prins Bernhardlaan. De overvaller was ongeveer 1.90 meter lang, had een slank postuur, lichte huidskleur en was volledig in het zwart gekleed.

Specifieke getuige gezocht

Het team is ook op zoek naar mogelijk belangrijke getuige. Vlak voor de overval kocht een jonge vrouw een pakje sigaretten bij het tankstation. Omdat dit zo kort voor de overval was, zou deze vrouw mogelijk iets gezien kunnen hebben dat belangrijk kan zijn voor het onderzoek. De vrouw had donker haar en droeg die dag een zwarte jas, blauw mondkapje en een broek met een zwart witte print. Herken je jezelf? Wij vragen je contact met ons op te nemen.

Vragen

Bekijk de camerabeelden hieronder die bij Bureau GLD van Omroep Gelderland zijn uitgezonden. Ben of herken je de getuige die het team graag wil spreken? Weet je wie deze overvaller is? Beschik je over informatie dat mogelijk met deze overval te maken heeft? Neemt alstublieft contact op met de politie via de gratis tiplijn 0800-6070. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-700. Je kunt ook dit tipformulier gebruiken.