112

Politie Renkum treft inbrekers uitgekleed ‘slapend’ op bed in andere woning

Foto: Renkum Nieuws

Renkum – Na de inbraak in een woning in de Jan Tooropstraat waarbij de daders spoorloos waren, heeft de politie in de bovengelegen woning de twee inbrekers aangetroffen. Uitgekleed op bed alsof ze lagen te slapen.

Daar trapten de politieagenten niet in natuurlijk.

Onderbuikgevoel

Een buurtbewoner die de inbrekers zag, meldde de ‘op heterdaad’ inbraak en de politie was razendsnel ter plaatse, zo schrijven zij op hun Facebookpagina: “Bij de woning troffen wij een ravage aan van braakschade. Maar helaas geen inbrekers! Met een hoop eenheden hebben wij in de omgeving gezocht, zelfs de politie helikopter hielp nog mee met zoeken. Maar het onderbuik gevoel van de collega’s zei toch dat het eigenlijk niet mogelijk was dat ze weg waren gekomen. De melder had ze namelijk niet weg zien gaan. En wij waren zodanig snel rond de woning, dat ze hier nog móesten zijn.”

“We troffen bij de voordeur van een bovengelegen woning spullen die waren te linken aan de inbraak. Uiteindelijk met een machtiging tot binnentreden voor de bovengelegen woning kwamen we deze woning binnen en troffen wij twee mannen aan in de slaapkamer. Zij deden alsof zij sliepen en lagen zelfs uitgekleed op bed. Jullie zijn af!”

Beide woningen worden onderzocht op sporen en bewijsmateriaal. Beide verdachten zijn opgepakt. Heb je nog iets gezien dat te maken heeft met deze inbraak, horen ze dit uiteraard graag. Telefoonnummer 0900-8844.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen