112

Makita gereedschap tijdens het werk gestolen uit bus Webo-Projects

Foto: Andrzej Rembowski, pixabay

Renkum – Vanmorgen zijn uit een bus van Webo-Projects, terwijl ze aan het werk waren aan de Keijenbergseweg, zes stuks Makita gereedschap gestolen. Gewoon op klaarlichte dag! De twee daders rijden in een felgroene Seat Ibiza met kenteken 9-XJS-36.

“Ik zag ze al rondrijden.” vertelt Wiggert Groenevelt. “Toen kwam ineens een buurman aanlopen: volgens mij hebben ze net je bus leeggehaald!”

Net nieuw

Het gereedschap is net een half jaar oud, zes stuks gereedschap inclusief alle accu’s. “De politie is meteen langsgekomen en zijn de auto aan het zoeken. De serienummers van het gereedschap zijn bekend en doorgeven.” Dat is mooi, maar sommige klussen liggen nu ook even stil. Een beste stop voor WEBO Projects en hopelijk komt hun gereedschap snel terug!

De politie is nu op zoek naar de felgroene Seat Ibiza met kenteken 9-XJS-36 en de twee daders. De diefstal had plaats Heb jij ze zien rijden? Misschien zelfs camerabeelden? Zie je ze nu rijden? Bel 112, anders bel je 0900-8844.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

Cookieinstellingen