112

Gewonde na steekpartij illegale rave in het bos bij Zwarte Pad

Foto: 112 Nieuws Wageningen e.o.

Renkum/Wageningen – Een 17-jaride jongen uit Renkum is vannacht gewond geraakt bij een steekpartij tijdens een illegale Rave-party nabij het Zwarte Pad (Zwarte weg) tussen Renkum en Wageningen.

Een 18-jarige jongen uit Veenendaal is opgepakt als verdachte, zo melden diverse media.

Illegaal feest

raveZo’n 60 tot 100 jongeren hadden zich op die plek verzameld voor het feest. De politie werd rond 1.30 uur gealarmeerd voor een steekincident aan de Zwarteweg (Zwarte Pad) gelegen in een bosgebied in Wageningen. Bij aankomst van de politie vluchten het overgrote deel van de groep alle kanten op.

raveOp het feest is het op enig moment uit de hand gelopen. Daarbij werd de 17-jarige met een mes gestoken, hij is in de ambulance onderzocht maar zijn verwondingen vielen mee en hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De gealarmeerde trauma heli kwam niet ter plaatse.

Op de Geertjesweg werd een persoon aangehouden die ook verwondingen bleek te hebben. De feestende jongeren lieten een aardige puinhoop achter in het bos.

 

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen