112

Politie zoekt nog steeds informatie overval supermarkt Spar Heelsum

Foto: 112 Nieuws Wageningen e.o.

Heelsum – Op woensdagavond 16 februari rond 20:00 uur werd supermarkt Spar aan de Utrechtseweg in Heelsum overvallen. Net voor sluitingstijd kwam de overvaller de supermarkt binnen.

Hij bedreigde de medewerker met een wapen en ging er met een geldbedrag vandoor. De politie doet uitgebreid onderzoek naar de overval en is op zoek naar getuigen.

Heb je woensdag 16 februari iets gezien dat mogelijk met de overval te maken heeft of heb je meer informatie? Geef het door via dit tipformulier. Als je liever anoniem informatie met de politie deelt, kun je contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

Vragen:

  • Wie heeft iets gezien dat mogelijk met de overval te maken heeft?
  • Wie heeft meer informatie over deze overval?

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen