112

Politie nog steeds op zoek naar mogelijk getuige overval tankstation

Foto: Politie/bewakingscamera

Heelsum – Op zaterdag 27 maart 2021 rond 20:00 uur werd het Total tankstation aan de Bennekomseweg overvallen. De medewerker was op dat moment achter de balie aan het werk. Pas toen de overvaller met luide stem geld eisten en een groot mes toonde, besefte het slachtoffer wat er gebeurde.

De medewerker opende de kassa en gaf de overvaller wat geld. Deze verliet vervolgens gehaast de winkel en rende weg in de richting van de Prins Bernhardlaan. De overvaller was ongeveer 1.90 meter lang, had een slank postuur, lichte huidskleur en was volledig in het zwart gekleed.

Specifieke getuige gezocht

Het team is ook op zoek naar een mogelijk belangrijke getuige. Vlak voor de overval kocht een jonge vrouw een pakje sigaretten bij het tankstation. Omdat dit zo kort voor de overval was, zou deze vrouw mogelijk iets gezien kunnen hebben dat belangrijk kan zijn voor het onderzoek. De vrouw had donker haar en droeg die dag een zwarte jas, blauw mondkapje en een broek met een zwart witte print. Herken je jezelf? Neem dan contact op met de politie.

Vragen

  • Bent of herken je de getuige die het team graag wil spreken?
  • Weet je wie deze overvaller is? Beschik je over informatie dat mogelijk met deze overval te maken heeft?

Neemt alstublieft contact op met de politie via de gratis tiplijn 0800-6070. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-700.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen