112

Let op: valse e-mail over terugbetaling in omloop MijnOverheid

Foto: Tabble, pixabay

Momenteel is er een valse e-mail in omloop die afkomstig lijkt van MijnOverheid. In de mail staat dat je de terugbetaling van je fiscale activiteit van het afgelopen kwartaal nog niet hebt ontvangen.

Om het bedrag te ontvangen, moet je klikken op de tekst “Rekeningnummer verifiëren” onderaan de e-mail. Klik NIET op de link. Ook wordt er een juist bankrekeningnummer genoemd.

Valse email

Dit betreft een valse e-mail. Mijn Overheid zal je nooit mail sturen met een link waarop je moet klikken. Heb je deze mail ook ontvangen, meld het dan aan de Fraudehelpdesk en verwijder hem vervolgens uit je postvak.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen