112

Gastles van een rechter of gerechtsjurist tijdens Week van de Rechtspraak

Foto: Rechtbank Gelderland

Van maandag 14 november tot en met zondag 20 november is de jaarlijkse Week van de Rechtspraak. Een week waarin gerechten activiteiten organiseren om scholieren, studenten en publiek kennis te laten maken met de rechtspraak.

Enthousiaste rechters en gerechtsjuristen van rechtbank Gelderland komen tijdens deze week graag op bezoek in de klas voor een gastles op een middelbare school of mbo.

Tijdens de gastles vertelt de rechter of gerechtsjurist over de rechtspraak in Nederland. Ook beschrijven zij hun werk op de rechtbank. Tijdens de fysieke of online gastles krijgen de leerlingen antwoord op al hun vragen. Wij raden aan om per gastles met 1 klas deel te nemen. Zo is er voldoende ruimte voor interactie én het stellen van vragen.

Aanmelden en meer informatie

Ben je een docent en wil je een klas aanmelden voor een gastles? Vul dan voor vrijdag 14 oktober het aanmeldformulier in. Een medewerker van team Communicatie neemt na ontvangst van de aanmelding contact op met u om alles af te stemmen.

Contactinformatie

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met het team Communicatie via: [email protected] of via 088-3611520.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Rechtspraak

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen