Britse en Poolse veteranen krijgen een Nederlandse kerstgroet

Foto: Stichting Airborne Herdenkingen

Oosterbeek – Britse en Poolse Arnhem en WOII veteranen ontvangen ook dit jaar voor de kerst een gezamenlijke kerstgroet uit Nederland.

In samenwerking met de Market Garden Foundation en de Stichting Driel Polen verstuurt de Stichting Airborne Herdenkingen uit Oosterbeek weer kerstkaarten.

Kerstgroet

De kaarten gaan de wereld over, mede namens alle Airborne organisaties, gemeenten en iedereen uit de Airborne Regio. De merendeels in Engeland woonachtige veteranen ontvangen hun kerstkaart tezamen met een kerstverrassing van de Taxi Charity for Military Veterans.

De Taxi Charity brengt de veteranen heel Europa door naar herdenkingen, behalve dit jaar natuurlijk want nagenoeg ieder evenement rond de Tweede Wereldoorlog werd geannuleerd. Een bittere pil voor de veteranen die jaarlijks terugkomen. Maar de vrijwilligers die betrokken zijn bij de Taxi Charity blijven aandacht geven aan de veteranen.

De Market Garden Foundation, Stichting Driel Polen en Stichting Airborne Herdenkingen willen hen dan ook bedanken voor hun doorlopende steun aan de veteranen.

Lees ook: Tweede Wereldoorlog veteranen teleurgesteld een dag eerder naar huis