Lezing “Market Garden, waarom ging het mis bij Arnhem?”

Foto: LHKMB

Hemmen – De Historische Kring Midden-Betuwe verzorgt op dinsdag 19 april de lezing “Market Garden, waarom ging het mis bij Arnhem?”. De lezing wordt gehouden door Jeroen Wijgerse.

Market Garden

Operatie Market Garden mislukte bij Arnhem, jaarlijks herdenken we in grote getale de gevallenen die zo hard hebben gevochten. Maar waarom is het nu niet gelukt? Hebben de Duitsers geluk gehad, of hadden de Geallieerden pech, was het de schuld van de Polen, of was er dan toch verraad in het spel? In deze lezing probeert Jeroen Wijgerse een beter beeld te schetsen van de situatie bij Arnhem en hoe deze tot de bekende uitkomst heeft geleid.

Meer informatie

De lezing is op dinsdag 14 april in Dorpshuis De Oude School in Hemmen. De start is om 20.00 uur. Iedereen is welkom bij deze lezing. Niet-leden van de Kring wordt om een bijdrage van minimaal € 3,- gevraagd.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen