Tableware & Flowers. Serviesdagen op De Boschhoeve in Wolfheze

Foto: Ad van Liempt

Wolfheze – Tableware & Flowers. Bij een met zorg samengestelde maaltijd hoort een met zorg gedekte tafel.

Koken doen ze niet maar de liefhebbers van een sfeervolle tafel komen op 15, 16 en 17 oktober volop aan hun trekken tijdens de serviesdagen op Kwekerij/Tuin De Boschhoeve in Wolfheze

Gedekte tafels

De grote schuur biedt ruimte aan een uitgebreide en unieke collectie oud en antiek serviesgoed van ‘De Engelse Serre’ van Tineke van der Maas uit Bennekom. Botanische thema’s zijn uiteraard ruim vertegenwoordigd maar ook themaserviezen geïnspireerd op seizoenen en feestdagen, worden op passende wijze gepresenteerd.

De serviezen van de Engelse Serre zijn zowel compleet als in onderdelen te koop. Echte verzamelaars, bijvoorbeeld van blauw serviesgoed, kunnen daarom altijd wel iets van hun gading vinden. Want juist het mixen van oud en nieuw serviesgoed, in combinatie met tafelkleden, servetten, placemats, glaswerk, bestek en kandelaars zorgt voor steeds weer nieuwe inspiratie.

(herfst)bloemen

Om ideeën voor thuis op te doen worden de tafels aangekleed met boeketten, kransen en (herfst)bloemwerk van de tuinvrouw(en) van De Boschhoeve. Diverse brocantehoeken nodigen uit tot snuffelen. Het tuingereedschap van Sneeboer is aangevuld, evenals de rekken met zaden van kruiden, groenten en bloemen. Mochten de corona-maatregelen nog van kracht zijn, dan is de theeschenkerij voor koffie en thee met wat lekkers verplaatst naar de kapschuur, aan de overkant van het grote erf.

Bezoekers zijn welkom op donderdag 15, vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober van 10.00-17.00 uur. Toegang en parkeren gratis. Je vindt kwekerij/Tuin De Boschhoeve en De Engelse Serre aan de Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze (026-4821231)

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden