Het is weer tijd voor het Zomerbloemenfestijn op De Boschhoeve

Foto: Theo van Liempt

Wolfheze – Wie optimaal van al het goede van de zomer wil genieten mag het zomerbloemenfestijn van Kwekerij/Tuin De Boschhoeve niet missen!

De tuinen staan er in deze tijd van het jaar prachtig bij.

Veel inspiratie

De vele borders en de mooie moestuin bieden volop inspiratie. Op de kwekerij is een uitgebreid assortiment vaste planten op voorraad. De grote schuur met allerlei kleine winkeltjes vol brocante, serviezen, kaarten, (kraam)cadeautjes en leuke (tweedehands) kleding nodigt uit tot snuffelen. Voor de inwendige mens is er koffie en thee met wat lekkers.

Een bezoek aan de pluktuin van De Boschhoeve is een belevenis voor iedereen die houdt van zelf geplukte en geschikte boeketten. Er is ongelooflijk veel keus uit bloeiende vaste planten en eenjarigen. Uiteraard zijn al deze bloemen onbespoten. Bezoekers kunnen naar hartenlust plukken.

Het zomerbloemenfestijn op De Boschhoeve is op 30 en 31 juli en op 6 en 7 augustus van 10.00-17.00 uur. De toegang is gratis.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].