Colinda van Benthem

Adres:

Tel. 06 – 297 911 03

Website:

http://www.colindavanbenthem.nl

In de wetgeving in en rond de zorg en in de zorg zelf, is er veel veranderd en dit blijft ook aan veranderingen onderhevig. Van u wordt verwacht dat u daar zelf een actieve rol in speelt.

Steeds meer verantwoordelijkheden worden er bij u neergelegd. U dient zelf uw zorg te regelen, langer thuis te blijven wonen en uit te zoeken hoe en waar u uw zorg regelt. In het deels geprivatiseerde zorglandschap is alles versplinterd en weinig inzichtelijk.

Dan is het fijn dat u een goede gids heeft in de zorgconsulent. Mijn naam is Colinda van Benthem en ik ken mijn weg in het zorglandschap. Graag help ik u op weg.

De betrokken zorgconsulent en cliëntondersteuner

Met een scherp oog voor uw wensen en persoonlijke situatie, ben ik vooral een betrokken zorgconsulent en cliëntondersteuner. Uw zorg is mijn zorg en ik vind het erg belangrijk, dat u tijd houdt voor de leuke dingen in het leven.

Oud worden, ziek zijn of als mantelzorger uw tijd verdelen tussen gezin en zorg voor een ander, kan veel tijd en energie kosten. Dan ben ik er om u te helpen de juiste personen te vinden en de procedures te volgen die u nodig heeft om u te ontlasten.

U kunt bij mij terecht voor hulp bij:

  • Aanvragen van zorgbudgetten en zorgvergoedingen
  • Het maken van een levenstestament
  • Ondersteuning en advies in de mantelzorg
  • Begeleiding en advies bij artsenbezoek of andere instellingen
  • Ondersteuning bij herindicatie WMO, Zorgverzekeringswet en Wlz
article
42246
In de wetgeving in en rond de zorg en in de zorg zelf, is er
https://renkum.nieuws.nl/bedrijvengids/clientondersteuner/colinda-van-benthem/
2018-10-14T23:52:52+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2018/05/03155115/colindavanbenthem.jpg