Sonsbeek Paviljoen Arnhem

Adres:

Zypendaalseweg 30
Arnhem , 6814 CL
Tel. 026-4422131

Website:

http://www.sonsbeekpaviljoen.nl

Dineren bij Chinees restaurant Sonsbeek Paviljoen in Arnhem

De Chinese theecultuur is meer dan 2000 jaar oud en daarmee de oudste ter wereld. China heeft dan ook een heel eigen theeceremonie, dat bijna een kunstvorm is te noemen.

Het prachtige witte historische gebouw waar ons Chinese restaurant in Arnhem is gevestigd, was van oorsprong een theeschenkerij, alsof het zo had moeten zijn. Na onze overheerlijke gerechten kunt u dan ook rustig nagenieten van een heerlijke kopje koffie of 绿茶 (groene thee).

Onbeperkt Orientaalse tapas, Chinees wokbuffet of dineren à la carte

Wie in Arnhem vanaf de Zypendaalseweg over de Zwanenbrug het park inloopt, krijgt meteen het prachtige paviljoen in het vizier. Ook de ligging van ons Chinese restaurant maakt het Sonsbeekpaviljoen uniek: midden in het park, even weg van alle drukte in de stad.

Met maar liefst plaats voor ongeveer 280 personen is ons paviljoen zeer geschikt voor bruiloften, recepties, zakenlunches, buffetten en reünies. Op zomerse dagen zit het riante terras vol met parkbezoekers die er een drankje of hapje nuttigen. Maar ook op minder zonnige dagen is het bij het Sonsbeekpaviljoen een drukte van belang.

Dagelijks kunt u een keuze maken uit onze royaal geserveerde à la carte gerechten of kiezen voor het Oriental Tasting Menu (Aziatische “tapas”), waarbij u onbeperkt kunt genieten van de Oosterse keuken.

Op vrijdag, zaterdag en zondag geniet u bij ons ook van een onbeperkt Chinees wokbuffet, waar onze koks naar hartenlust voor u groenten, vlees of vis op hoog vuur wokken.

 

article
42327
Dineren bij Chinees restaurant Sonsbeek Paviljoen in Arnhem De Chinese theecultuur is meer dan 2000
https://renkum.nieuws.nl/bedrijvengids/restaurant-chinees/sonsbeek-paviljoen-arnhem/
2018-10-16T23:57:37+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2018/03/08140430/sonsbeekpaviljoen.jpg