The Sushibar Renkum

Adres:

Dorpsstraat 47
Renkum , 6871AD
Tel. 0317-356 491

Website:

http://thesushibar.nl

Wij zijn een sushibar in Renkum met een nieuw concept gericht op fusion-stijl sushi. Onze creatieve sushi fusion-creaties zijn combinaties van verschillende culinaire stijlen en smaken die zorgen voor een unieke smaakbelevenis.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze ingrediënten, de bereiding en het eindproduct. Zo selecteren wij onze leveranciers zorgvuldig om de beste kwaliteit van verse vis en vlees te kunnen garanderen.

Daarbij hechten wij veel waarde aan het opvolgen van hygiëneregels bij de bereiding van uw gerecht. Onze ingrediënten zijn dagvers en wij beginnen pas met het maken van onze sushi-creaties nadat u bij ons heeft besteld, dit proeft u terug!

Wij richten ons hoofzakelijk op afhalen en bezorgen. Mocht u ons willen bezoeken in het gezellige Renkum voor een hapje aan onze bar, dan is dit ook mogelijk. Wij hebben tien zitplaatsen aan onze sfeervolle bar waar u kunt genieten van onze producten. Hier delen wij graag onze passie voor sushi met u.

Wij hopen u snel te mogen begroeten!

Vanaf vandaag is de Sushibar in Renkum geopend

article
36546
Wij zijn een sushibar in Renkum met een nieuw concept gericht op fusion-stijl sushi. Onze
https://renkum.nieuws.nl/bedrijvengids/restaurant-sushi/the-sushibar-renkum/
2018-05-03T00:05:42+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2018/05/15145239/thesushibar.jpg