Passant Uitvaartverzorging

Adres:

Schaapsdrift 24
Renkum , 6871 XB
Tel. 0488 700 200 / 06 575 99 146

Website:

http://www.passant-uitvaartzorg.nl

Passant is de Franse vertaling van het woord ‘voorbijganger’. We zijn allemaal voorbijgangers op de wereld. We komen en we gaan. Dat is een gegeven.

Maar ook wij, als uitvaartverzorgers, zijn in de dagen waarin mensen letterlijk afstand moeten doen van de overledene, een voorbijganger. Een voorbijganger die zijn of haar uiterste best zal doen om u te ondersteunen, zorg uit handen te nemen en u te informeren over wat er allemaal mogelijk is.

De uitvaartwereld is volop in beweging. De tijd dat mensen na een overlijden alles klakkeloos overlieten aan de uitvaartverzorger is voorbij. Familieleden zijn actief betrokken, mondiger en er steeds meer van doordrongen dat een goed afscheid een waardevolle herinnering creëert.

Op maat

Een uitvaartverzorger werkt daarom steeds vaker ‘op maat’. Zorgen wanneer het moet en ondersteunen wanneer u zelf zorgt!

Graag willen wij uw uitvaartverzorger zijn. We houden van mensen en willen graag ’vraaggericht’ werken. Daar komt bij dat we ook financieel transparant en zonder provisie of marges willen werken. Dat voelt voor ons goed en is voor de klant voordeliger. Daardoor kunnen we ons volledig richten op de dienstverlening, op de mensen om wie het gaat.

We kunnen niet alles alleen doen en werken samen met betrokken en deskundige mensen die net als wij hun uiterste best voor u willen doen. U kunt daarbij denken aan overledenenverzorgers, chauffeurs, ritueelbegeleiders, cateringmedewerkers, dragers en leveranciers.

Natuurlijk zijn er al veel gemotiveerde en professionele uitvaartverzorgers die u kunnen helpen wanneer u wordt geconfronteerd met een overlijden.

Waarom zou u kiezen voor Passant Uitvaartzorg?

Omdat Passant:

  • u een persoonlijke en professionele ondersteuning biedt, door een plaatselijk bekende uitvaartverzorger
  • u de zorg uit handen neemt of ondersteunt wanneer u zelf wilt zorgen (zorg op maat)
  • praktisch en creatief is in het zoeken naar mogelijkheden wanneer u net iets anders wilt
  • werkt zonder winst of provisies op producten en/of diensten van derden, en kortingen aan u doorgeeft
  • u na een uitvaart niet vergeet en nazorg belangrijk vindt
  • speciale aandacht voor kinder- en jongerenuitvaarten heeft
  • open staat voor alle gezindten en levensovertuigingen
  • hart voor mensen heeft  

Passant uitvaartzorg werkt in de omgeving van Zetten, Randwijk, Heteren, Driel, Hemmen, Opheusden, Hien, Dodewaard, Herveld, Andelst, Valburg, Kesteren, Lienden, Ochten, Slijk- Ewijk, Elst, Oosterhout.

Renkum, Heelsum, Doorwerth, Wolfheze, Heveadorp, Wageningen, Wageningen-Hoog, Bennekom.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden