Unieke ervaring met Proef de Film Julie & Julia in concertzaal Oosterbeek

Proef de Film
Foto: Concertzaal Oosterbeek

Je eet wat je ziet op het grote doek in de Concertzaal Oosterbeek. Met de film Julie & Julia kunt u als bezoeker een bijzondere diner ervaring meemaken.

Op zaterdag 13 oktober in de Concertzaal Oosterbeek, eet en kijk je naar de film Julie & Julia met daarin een hoofdrol voor Meryl Streep. De andere hoofdrol is voor de kok Josette Elshof. Beide presenteren zij een bijzondere avond.

De film is gebaseerd op twee waargebeurde verhalen die zich in verschillende tijden afspeelden.

Julia

julieIn 1948 volgen we Julia Child (Meryl Streep) die met haar man Paul, een Amerikaanse diplomaat, naar Parijs verhuist.

Om iets om handen te hebben en niet de hele dag thuis te zitten, besluit de levenslustige Julia de Franse keuken onder de knie te krijgen.

De film volgt haar pogingen hiertoe en schetst eveneens het ontstaansproces van het boek dat Julia Child wereldberoemd zou maken: Mastering the Art of French Cooking.

Julie

Zestig jaar later volgt de film Julie Powell (Amy Adams), werkzaam bij een bedrijf dat mensen helpt om te gaan met de naweeën van 11 september.

Ze haat haar baan, maar heeft de ambitie om schrijver te worden voorlopig toch naast zich neergelegd. Dan besluit ze, op aanraden van haar man, aan een nieuw project te beginnen, gebaseerd op het werk van haar idool Julia Child.

Ze houdt een dagelijkse blog bij, waarop ze alle gerechten in het boek van Julia Child in een jaar tijd probeert te bereiden.

Hoe gaat het in Proef de Film?

Je zit aan lange tafels en kijkt naar een van de twee zeer grote schermen. Je proeft exact tegelijkertijd met de hoofdpersonen een van de bijpassende 6 tot 8 gerechten.

Je beleeft de magie van film kijken en tegelijkertijd de filmgerechten proeven. Ervaar de liefde voor het eten met Proef de Film en Julie & Julia op 13 oktober in de Concertzaal Oosterbeek.

Aanvang 18:30 uur, de zaal is open om 18:00 uur. Concertzaal Oosterbeek, Rozensteeg 3, 6862 HD Oosterbeek. Tickets € 62,50 film inclusief diner via concertzaaloosterbeek.nl/agenda.

'
article
41901
Unieke ervaring met Proef de Film Julie & Julia in concertzaal Oosterbeek
Je eet wat je ziet op het grote doek in de Concertzaal Oosterbeek. Met de
https://renkum.nieuws.nl/eten/41901/unieke-ervaring-proef-film-julie-julia-concertzaal-oosterbeek/
2018-10-06T17:25:14+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2018/10/06172124/Proef-de-Film-in-de-Concertzaal-Oosterbeek.jpg
concertzaal Oosterbeek, Julie & Julia, Oosterbeek, Proef de film, Renkum Nieuws
Eten, Uit