Schaaldier allergiewaarschuwing Go-Tan Bami Goreng Kruidenmix

Foto: Go-Tan

Fabrikant Go-Tan waarschuwt dat in sommige verpakkingen Go-Tan Bami Goreng Kruidenmix de mix voor nasi goreng terecht is gekomen. De nasi goreng kruidenmix bevat echter de allergeen schaaldier (garnalen), maar wordt nu niet op de verpakking vermeld.

De waarschuwing geldt voor de doosjes Go-Tan Bami Goreng Kruidenmix met productiebatch 7247 en THT-datum 09-2019. Op het zakje in het doosje staat wel ‘Nasi Goreng Mix’.

Consumenten met een SCHAALDIEREN allergie worden dringend aangeraden de verpakking en inhoud van de Go-Tan Bami Goreng Kruidenmix goed te controleren en de kruidenmix NIET te gebruiken als er nasi goreng op de verpakking staat.

Schaaldier allergie

Als je een foute verpakking hebt gekocht, dan kun je een e-mail sturen naar Go-Tan via het adres [email protected] met daarbij foto’s van het foutieve product. Je krijgt het aankoopbedrag dan vergoed.

Consumenten zonder schaaldierallergie kunnen het product gewoon consumeren.

Voor meer informatie over deze allergiewaarschuwing kun je contact opnemen met Go-Tan via telefoonnummer 0488 – 478 100, of via eerder genoemd e-mail adres.

Schaaldier

Bron: Go-Tan, 28 januari 2019

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden