Mogelijk plastic in Little Willies van De Vegetarische Slager

Foto: De vegetarische slager

Fabrikant van vegetarische producten De Vegeratische Slager roept een partij Little Willies terug. In de vegetarische worstjes kunnen kleine stukjes plastic zitten.

De terugroepactie geldt voor De Vegetarische Slager Little Willies met houdbaarheidsdatums vanaf 10-4-2019 tot en met 07-05-2019. De verpakkingen zijn verkocht bij diverse winkels en supermarkten in Nederland.

Datum

Als je de Little Willies hebt gekocht met een houdbaarheidsdatum die valt binnen de hierboven genoemde datums, dan word je dringend aangeraden de worstjes niet te eten.

Je kunt een foto maken van de verpakking of verpakkingen die je gekocht hebt, met daarop zichtbaar de THT-datum, en deze per e-mail sturen naar [email protected]. Je krijgt dan een e-mail met een verzoek voor informatie die het bedrijf nodig heeft om het aankoopbedrag aan je te vergoeden.

Als je geen e-mail kunt sturen, dan kun je vóór 10 mei 2019 de lege plastic verpakking en kartonnen sleeve sturen naar onderstaand adres:

De Vegetarische Slager
Antwoordnummer 10356
4800VB Breda

Een postzegel is niet nodig, maar vermeld wel je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Je ontvangt het aankoopbedrag retour.

Alle Little Willies in verpakkingen met houdbaarheidsdatums van 08-05-2019 kunnen wel gewoon gegeten worden. Deze terugroepactie geldt ook niet voor andere producten van De Vegetarische Slager.

Little Willies

Bron: De Vegetarische Slager, 30 april 2019

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0