Vegetarische proeverij bij vegetarisch woonzorgcentrum Felixoord

Foto: niekverlaan, pixabay

In de Nationale Week Zonder Vlees van 8 tot 15 maart organiseren GroenLinks en D66 Renkum samen een vegetarische proeverij op vrijdagavond 13 maart.

Praten & hapjes

Klimaat en milieu zijn belangrijke onderwerpen in Den Haag en Brussel. Wat kan je zelf bijdragen? Helpt vegetarisch eten? Hoe groot is jouw ‘foodprint’ eigenlijk? Sophie Engelsma (GroenLinks raadslid en student Milieuwetenschappen) en Dorien Firet (D66 fractie medewerker en student Bestuurs- en organisatiewetenschap) praten je in een paar minuten bij over de reden van deze avond. Waarom zijn zij anders gaan eten?

Daarna is de vegetarische proeverij geopend. Verschillende lokale ondernemers werken mee. Bij de standjes kan je proeven, vragen stellen en in gesprek gaan met deskundigen over allerlei aspecten die met ons voedsel te maken hebben.

Natuurlijk in Felixoord – het unieke vegetarische woonzorgcentrum in onze gemeente! Iedereen die geïnteresseerd is, wordt van harte uitgenodigd om te komen.

De proeverij begint om 20.00 uur, maar vanaf 19.30 uur ben je welkom. Ze eindigen rond 21.30 uur. Felixoord vind je aan de Ommershoflaan 35, 6861 CH Oosterbeek.

Cookieinstellingen