Allergenenwaarschuwing Uit de Keuken van Maass Groente curry kokos

Foto: Uit de Keuken van Maass

Leverancier Uit de Keuken van Maass waarschuwt dat op sommige verpakkingen van de Groente Curry Kokos Bowl een verkeerde ingrediëntenlijst staat.

De allergenen SESAM en SOJA ontbreken daardoor.

Jumbo

De waarschuwing geldt voor de Groente Curry Kokos Bowl van Uit de Keuken van Maass met houdbaarheidsdatum 21-01-2021. Deze maaltijden zijn verkocht bij Jumbo supermarkten.

Omdat op deze verpakkingen een verkeerde ingrediëntenlijst is afgedrukt, is ook de allergeneninformatie niet correct. De allergenen SESAM en SOJA staan daardoor niet vermeld, maar zijn wel in het product verwerkt. Het product is dus niet geschikt voor mensen met een allergie voor SESAM en/of SOJA.

Kun je deze maaltijd niet eten vanwege een allergie voor SESAM en/of SOJA, dan kun je de maaltijd terugbrengen naar de winkel waar je deze gekocht hebt.

Geen allergie?

Heb je geen allergie voor sesam en/of soja, dan kun je het product wel gewoon eten. De correcte ingrediënteninformatie kun je hier lezen.

Als je meer wilt weten over deze allergenenwaarschuwing van Uit de Keuken van Maass voor de Groente Curry Kokos Bowl dan kun je contact opnemen met de leverancier. Je kunt dan een e-mail sturen naar [email protected].

maass

Bron: Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, Uit de keuken van Maass, 5 september 2020

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden