Mogelijk E. Coli bacterie in Albert Heijn AH Biefstukworst

Foto: Albert Heijn

Supermarktketen Albert Heijn is een terugroepactie gestart van verpakkingen AH Biefstukworst. In sommige verpakkingen van dit product is de schadelijke E. Coli bacterie aanwezig.

De terugroepactie is van toepassing op de AH Biefstukworst in verpakking 200 gram met de houdbaarheidsdatum 21 september 2020.

Schadelijk

In de biefstukworst in deze verpakkingen is mogelijk de schadelijke E. Coli bacterie aanwezig. Het eten van producten die besmet zijn met de E. Coli bacterie kan zeer schadelijk zijn voor de gezondheid. Dit geldt met name voor zwangere vrouwen, jonge kinderen, ouderen en mensen met een verminderde weerstand.

Heb je de AH Biefstukworst gekocht en heeft deze de houdbaarheidsdatum 21 september 2020? Eet deze biefstukworst dan niet. Je kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Albert Heijn. Het aankoopbedrag krijg je dan terug.

Voor meer informatie over deze terugroepactie van Albert Heijn voor de AH Biefstukworst kun je contact opnemen met de klantenservice van de supermarktketen via telefoonnummer 0800 – 03 05 (gratis).

Biefstukworst

Bron: Albert Heijn, 18 september 2020

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden