Geef jouw VegaFavorieten cadeau-kaart aan de voedselbank

Foto: Albert Heijn/Postcodeloterij

Alle deelnemers van de Postcodeloterij hebben de afgelopen week de VegaFavorieten cadeau-kaart t.w.v. € 12,50 thuis gekregen, of krijgen die nog.

Je kunt daar zelf boodschappen van gaan doen bij de Albert Heijn maar je kunt de kaart ook aan de Voedselbank geven!

VegaFavorieten voor de Voedselbank

Een inwoner van de gemeente Renkum en deelnemer aan deze loterij nam contact op met Renkum voor Elkaar omdat zij deze kaart zelf niet nodig heeft. “Nu dachten we zo, misschien zijn er wel meer mensen die de kaart niet gebruiken.” zo vertelt deze inwoner die graag anoniem wenst te blijven. “Dan willen we deze graag verzamelen, zodat wij ze aan de Voedselbank kunnen doneren!”

Een medewerker van Renkum voor Elkaar vult haar aan: “Hoe mooi zou het zijn dat we de voedselbankpakketten extra kunnen vullen met mooie, gezonde maaltijden. Dat kunnen de gebruikers van de voedselbank in deze moeilijke tijden meer dan waarderen.”

Activeer je kaart

Beiden doen zij dan ook een oproep aan alle deelnemers die een cadeau-kaart hebben ontvangen en er niets mee gaan doen.

“Wij roepen deze mensen op om hun kaart te activeren en deze in een gesloten envelop bij een van de inzamelpunten in de brievenbus te doen.”

“Vanwege de coronamaatregelen willen we namelijk niet dat deze persoonlijk worden afgegeven.” laten ze nog weten.

De geactiveerde cadeau-kaarten kunnen op de volgende locaties worden ingeleverd:

  • Huis van Renkum, Europalaan 11 te Renkum,
  • Rehobothschool, johanniterweg 4 te Doorwerth
  • Bibliotheek Veluwezoom, Generaal Urquhartlaan 1 te Oosterbeek.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].