Het 7 Continenten Restaurant, gerechten van écht over de hele wereld

Foto: Chris Ouboter

Ede – Bij Restaurant 7 Continenten waan je, je in een korte tijd in alle continenten van de wereld. Zo ervaar je alle populaire gerechten uit de prachtigste landen zonder uren in het vliegtuig door te brengen.

Restaurant 7 Continenten heeft de chef-koks op pad gestuurd en zo van ieder land de lekkerste recepten meegenomen naar Ede.

Partnercontent

Het restaurant komt in het voormalig pand van de V&D, groot genoeg om voor alle 7 continenten, Afrika, Oceanië, Antartica, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en Azië, aparte gedeelten in te richten voor de perfecte belevenis.

Ervaar de speciale hamburgers overgevlogen uit de USA, Shaslicks uit Zuid-Korea, Shoarma uit Turkije en de lekkerste pasta’s uit Italië. Maar er is nog véél meer te ontdekken en vooral omdat er diverse recepten uit verschillende seizoenen ontwikkeld zijn, ervaar je bij ieder bezoek nieuwe gerechten.

De verbouwing van het pand is aan de eindfase begonnen en de verwachting is dat het restaurant in juli geopend wordt. Het is een aanwinst voor Ede en omgeving. Ede Nieuws heeft alvast een film interview gehad met de bedrijfsleider René Turk van het restaurant, hij zal alvast het één en ander vertellen. (tekst gaat verder na video)

Restaurant 7 Continenten zit aan de Achterdoelen 25, 6711 AV Ede, [email protected]. Op de website (klik op het logo hier onder) kun je alvast kijken, wat je te wachten staat. Een Wereld Restaurant!7 continenten

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

Cookieinstellingen