Terugroepactie Bonbébé Bio Hapje appel perzik banaan

Foto: Bonbébé

Inkooporganisatie Superunie is een terugroepactie gestart voor het product Bio Hapje appel perzik banaan van het merk Bonbébé. Er kunnen mogelijk stukjes plastic in het product terecht komen.

De terugroepactie betreft het product Bonbébé Bio Hapje appel perzik banaan met streepjescode 8710624283353 met THT-datum 19-09-2022. Deze fruithapjes zijn verkocht bij diverse supermarkten zoals Dirk, DekaMarkt, Plus, Hoogvliet, Poiesz Supermarkten, Jan Linders, Vomar, Boon’s Markt, Boni en MCD.

Schilfertjes

Door een mogelijke productiefout kunnen kleine plastic schilfers van de dop loskomen en mogelijk in het product terechtkomen.

Als je dit product hebt, en het heeft de genoemde houdbaarheidsdatum, gebruik het product dan niet. Gooi de inhoud van de verpakking weg, en knip de streepjescode uit de verpakking.

Stuur de streepjescode, samen met je naam, rekeningnummer en de naam van de winkel waar je het product heeft gekocht naar:

Bonbébé
Antwoordnummer 3500
4140VH Beesd

Een postzegel is niet nodig. Het aankoopbedrag wordt naar je overgemaakt.

Wil je meer weten over deze terugroepactie van Bonbébé Bio Hapje appel perzik banaan door Superunie? Neem dan contact op met de klantenservice van Bonbébé via telefoonnummer 0800 – 266 23 23. Dit nummer is op werkdagen bereikbaar van 08.30u tot 17.30u.

bio hapje

Bron: Dirk, Hoogvliet, 8 november 2021

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Cookieinstellingen