Kip in Lidl maaltijd Pasta Kip Groene Pesto mogelijk niet gaar

Foto: Lidl/Productwaarschuwing

Supermarktketen Lidl roept de maaltijd Pasta Kip Groene Pesto van het merk Chef Select & You terug. De voedselveiligheid van het product kan niet worden gegarandeerd.

De terugroepactie geldt voor de maaltijd Pasta Kip Groene Pesto van Chef Select & You met streepjescode 4056489476221 en met houdbaarheidsdatums 19-01-2022 tot en met 25-01-2022.

Niet gaar

Door een productiefout is de kip mogelijk onvoldoende gegaard. Van onvoldoende gegaarde kip kan men erg ziek worden. Dat risico is het grootst voor zwangere vrouwen, mensen met een verminderde weerstand, jonge kinderen en ouderen. Heb je deze maaltijd gekocht, eet deze dan niet op. Je kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Lidl. Het aankoopbedrag krijg je terug.

Voor meer informatie over deze terugroepactie van de maaltijd Pasta Kip Groene Pesto van Chef Select & You door Lidl Nederland kun je contact opnemen met de klantenservice van de supermarktketen. De klantenservice is bereikbaar op telefoonnummer 020 – 709 50 39 of per e-mail via [email protected].

pesto

Bron: Lidl Nederland, 17 januari 2022

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Cookieinstellingen