Terugroepactie Albert Heijn AH Pistolets om stukjes metaal

Foto: Albert Heijn

Supermarktketen Albert Heijn roept AH Pistolets Wit en AH Pistolets Bruin terug. In de broodjes kunnen stukjes metaal zitten.

De terugroepactie van Albert Heijn geldt voor de verpakkingen AH Pistolets Wit en AH Pistolets Bruin met houdbaarheidsdatum 31 juli 2022.

Stukjes metaal

In deze broodjes kunnen stukjes metaal zitten. Deze stukjes kunnen gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Albert Heijn vraagt klanten om de broodjes in de verpakkingen met houdbaarheidsdatum 31 juli 2022 niet te gebruiken.

Je kunt het product terugbrengen naar de winkel, het aankoopbedrag krijg je dan terug. Voor meer informatie over deze terugroepactie van AH Pistolets Bruin en AH Pistolets Wit kun je contact opnemen met de klantenservice van Albert Heijn via de contactgegevens op deze pagina.

Consumenten die de pistolets online hebben gekocht kunnen dit formulier van Albert Heijn invullen.

metaal

Bron: Albert Heijn, 9 juni 2022

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen