Remia Tomaten Ketchup terug om mogelijke melkzuurbacteriebesmetting

Foto: Remia

Fabrikant Remia roept een batch Remia Tomaten Ketchup terug. In het product is mogelijk een melkzuurbacteriebesmetting aanwezig.

De terugroepactie geldt voor de Remia Tomaten Ketchup in fles 500ml met lotnummer L2182 en houdbaarheidsdatum 07-2023. Het product heeft EAN code 8710448636977.

Deze Remia Tomaten Ketchup is verkocht bij supermarktketens Nettorama, Jan Linders, Dirk, Dekamarkt, Vomar, Plus en Picnic

Deze batch Remia Tomaten Ketchup kan besmet zijn met melkzuurbacteriën. Als gevolg hiervan kan de fles bol gaan staan. Er is geen gevaar voor de volksgezondheid. Remia roept klanten op om het product niet meer te gebruiken. Je kunt het terugbrengen naar de winkel, het aankoopbedrag krijg je dan terug, ook zonder kassabon.

Voor meer informatie over deze belangrijke veiligheidswaarschuwing van Remia kun je contact opnemen met de Remia Consumentenservice via telefoonnummer 0800 – 0 222 555.

remia

Bron: Remia, 24 augustus 2022

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Cookieinstellingen