Café St. Jacques @ De Kreek

Foto: De Kreek

In Cultuur- & ontmoetingscentrum Kreek in Oosterbeek vinden wij elke eerste donderdag van de maand van 17.00 tot 19.00 uur gastvrij onderdak. Kom gezellig langs voor een praatje, om ervaringen te delen en ons te laten weten wat er leeft in de regio.

Er zullen ervaren pelgrims aanwezig zijn om de vragen die er zijn bij nieuwe pelgrims te beantwoorden.

Café St. Jacques

In diverse regio’s in het land worden al een tijdje regelmatig de Café St. Jacques gehouden. Ontzettend gezellige bijeenkomsten voor ervaren en nieuwe pelgrims. Ervaring uitwisselen, je verhaal kwijt kunnen, een luisterend oor vinden en nieuwe pelgrims adviezen geven. Voor even het gevoel hebben terug op de camino te zijn, nieuwe ideeën opdoen, anderen inspireren. De regiocommissie Arnhem-Nijmegen van het NGSJ is blij te kunnen melden dat ook wij van start gaan met het Café St. Jacques. In Kreek in Oosterbeek vinden wij een gastvrij onderdak.

Pelgrims die net terug zijn en hun verhaal willen delen. Aspirant-pelgrims die met 1001 vragen zitten hoe te beginnen en praktische informatie willen. Voel je welkom en kom. De drankjes zijn voor eigen rekening.

Voor wie het wil is er de mogelijkheid om van 19.00 tot 20.00 uur een maaltijd mee te eten bereid door het naastgelegen vegetarisch restaurant Tjoe’s Indien je mee wil eten, graag even van tevoren mailen naar de regiocommissie regio.[email protected] met vermelding van uw naam en deelname maaltijd.

Kosten voor de maaltijd zijn 16,50 per persoon. Voor het Café St. Jacques is geen aanmelding nodig. Uw kunt gewoon binnenwandelen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden