Creatief café: vrij schilderen

Foto:

Bij vrij schilderen ligt er een paneel of doek klaar om aan tafel of achter de ezel op te gaan schilderen naar eigen inzicht. Voor wie geen inspiratie heeft, wordt een uniek stilleven samen gestel van spullen uit de weggeefkast van Kreek.

Elke derde donderdag van de maand is er voortaan vrij schilderen. Maar ook op de eerste donderdag van de maand ben je van harte welkom om te komen schilderen. Misschien schilder je dan alleen, maar er zijn dan wel meer mensen creatief bezig met een ander thema..

Creatief Café

Bij het creatief café gaat het vooral om de gezelligheid, het creatieve proces en het samen bezig zijn. Dat doen we in een ontspannen sfeer en we laten ons inspireren door elkaar. Deze activiteit is voor iedereen, ook al heb je het nog nooit gedaan.

Welkom, opgave is niet nodig. We hebben heel veel soorten en kleuren papier en tijdschriften waar je uit mag knippen of scheuren.

Mocht je een project af willen maken, waar je nog mee bezig was, dan kan dat ook!

Kosten: 4 euro per persoon incl. materiaal en een kopje koffie of thee.
Meer informatie: 
kreekoosterbeek.nl/creatiefcafe/
Opgave: niet verplicht, maar gewenst. Graag mailen naar [email protected]

Elke eerste en derde donderdag van de maand kunt ons nieuwe creatief café bijwonen. Om 2 uur begint de activiteit en om 4 uur ronden we af. Kreek is open van dinsdag t/m zaterdag van 1 tot 5 uur.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden