Creatief café

Foto: De Kreek

Donderdag 2 en 18 mei gaat het Creatief café driedimensionaal aan de slag. We gaan met klei aan de slag. De rivierklei die we gebruiken kan eventueel gebakken worden. Je kunt je werkstuk dan op afspraak weer ophalen. Maar je kunt het ook dezelfde middag nog beschilderen en mee naar huis nemen.

Heb je inspiratie nodig? In de vitrinekast van Kreek staan mooie sculpturen van Wout Herfkens. Er zijn ook tijdschriften die je kunt doorbladeren om ideeën op te doen.

Bij het creatief café gaat het vooral om de gezelligheid, het creatieve proces en het samen bezig zijn. Dat doen we in een ontspannen sfeer en we laten ons inspireren door elkaar. Deze activiteit is voor iedereen, ook al heb je het nog nooit gedaan.

Welkom, opgave is niet nodig. We hebben heel veel soorten en kleuren papier en tijdschriften waar je uit mag knippen of scheuren.

Mocht je een project af willen maken, waar je nog mee bezig was, dan kan dat ook!

Kosten: 4 euro per persoon incl. materiaal en een kopje koffie of thee.
Meer informatie: 
kreekoosterbeek.nl/creatiefcafe/
Opgave: niet verplicht, maar gewenst. Graag mailen naar [email protected]

Elke eerste en derde donderdag van de maand kunt ons nieuwe creatief café bijwonen. Om 2 uur begint de activiteit en om 4 uur ronden we af. Kreek is open van dinsdag t/m zaterdag van 1 tot 5 uur.

article
42311
Donderdag 2 en 18 mei gaat het Creatief café driedimensionaal aan de slag. We gaan
https://renkum.nieuws.nl/evenementen/creatief-cafe/
2018-10-16T17:33:01+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2018/10/16173232/Talismannen-maken.jpg
creatief café, De Kreek, Oosterbeek, Renkum Nieuws