Workshop ‘Koken uit eigen moestuin’ en plantjes-ruil-markt

Foto: niekverlaan, pixabay

Als je een eigen moestuin hebt, kun je binnenkort lekker gaan oogsten! Wat kun je allemaal doen met zelf geteelde groenten en fruit? Welke groenten zijn geschikt om zelf te verbouwen, hoe bewaar je ze en wat voor lekkers kun je ervan maken?

Voedingscoach Gabie Kusters uit Heveadorp deelt haar kennis en recepten tijdens een gezellige, praktische workshop voor volwassenen én kinderen, zaterdagmiddag 14 mei in de Bibliotheek Oosterbeek, waarbij je samen ook iets lekkers gaat koken. Daarnaast is er van 10.00 tot 16.00 uur een plantjes-ruil-markt in de Bibliotheek, voor iedereen die plantjes, stekjes of zaadjes wil ruilen of delen.

De activiteiten zijn gratis toegankelijk. Aan de kookworkshop (van 12.00 tot 13.30 uur) kunnen 20 mensen meedoen. Reserveren kan via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda. Zelf geteelde groenten en fruit mogen worden meegenomen naar de workshop. Voor de plantjes-ruil-markt hoef je je niet aan te melden.

Thema duurzaamheid

De Bibliotheek Veluwezoom organiseert de workshop ‘Koken uit eigen moestuin’ en de plantjes-ruil-markt in het kader van hun themaprogramma ‘Duurzaam leven rondom huis en tuin’. Een gevarieerd jaarprogramma dat laat zien wat je zelf met het onderwerp duurzaamheid kunt, dicht bij huis en in je eígen leven. Samen met de lezing ‘Duurzaam omgaan met je gezondheid’, die ook op zaterdagmiddag 14 mei plaatsvindt, vormen de kookworkshop en de plantjes-ruil-markt het slot van dit programma. Meer informatie: www.bibliotheekveluwezoom.nl/thema

Meer informatie?

De Bibliotheek Oosterbeek, tel. 026-333 49 82 of www.bibliotheekveluwezoom.nl.

Cookieinstellingen