Opbrengst Wecycle naar dierenambulance Nederrijn

Foto: Marlies Kloet wikimedia

De gemeente heeft bekend gemaakt welk goeie doel kans maakt op de Wecycle sponsorcheque van € 1.000,-. Dat is Stichting Dierenambulance Nederrijn geworden

Op de oproep van de gemeente aan inwoners om een lokaal goed doel voor te dragen voor de nieuwe Wecycle inlevercampagne kwamen in totaal acht aanmeldingen binnen.

Deze voldeden aan de voorwaarden: een lokale stichting of vereniging zonder commerciële belangen die ingeschreven staat bij de KvK. Stichting Dierenambulance Nederrijn kreeg uiteindelijk op Facebook de meeste likes van inwoners.

Inlevercampagne elektrische apparaten

Helpt u dit goede doel aan die sponsorcheque van € 1000,-? Lever dan vanaf vrijdag 28 april 2017 tot en met 31 augustus 2017 uw kleine, afgedankte elektrische apparaten en/of spaarlampen in bij Afvalbrengstation ‘Veentjesbrug’, Veentjesbrug 4 in Heelsum. Hiermee verdient u punten voor Dierenambulance Nederrijn. Dit werkt via GPS.

De 25 gemeenten die op 31 augustus 2017 de meeste punten hebben per inwoner krijgen van Wecycle een sponsorcheque ter waarde van € 1000,- voor hun zelfgekozen goede doel. In onze gemeente is dat dus Dierenambulance Nederrijn. Ook worden onder inwoners zelf prijzen verloot.