Extra verkeersmaatregelen tijdens aankomende evenementen

Foto: PDP, pixabay

Om Koningsdag 2017 in alle dorpen veilig te kunnen laten verlopen en de 2e Grand Fondo Rosa in Oosterbeek in goede banen te leiden worden verschillende verkeersmaatregelen getroffen.

Grand Fondo Rosa – zondag 23 april

(fietstoertocht met start-finish op Sportpark Hartenstein)

Verkeersbesluit VKB16-02 van kracht tussen 7.00 uur en 19.00 uur of zoveel eerder of later als nodig is. Afsluiting van de J.J. Talsmalaan en de A. van Oudenallenstraat voor gemotoriseerd verkeer.

Aanvullend wordt voor het reguleren van het parkeren éénrichtingsverkeer ingesteld op de Hoofdlaan, waarbij de rijrichting van noord (Utrechtseweg) naar zuid (Benedendorpsweg) is, evenals een parkeerverbod aan de oostzijde van de Hoofdlaan. Ook op de Bilderberglaan wordt éénrichtingsverkeer ingesteld met als rijrichting van west (Wolfhezerweg) naar oost (Nico Bovenweg).

Volg hierbij de aanwijzingen van de verkeersregelaars op. In het dorp zal het extra druk zijn met parkeren. Let op dat je parkeert waar dit is toegestaan.

Koningsdag Doorwerth – donderdag 27 april

Om 9.00 uur en om 21.00 uur is er een optocht. Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars op, zodat jouw veiligheid en deze van de deelnemers geborgd is.

Koningsdag Renkum – donderdag 27 april

Afsluiting van de Europalaan tussen de Beyerstraat en de Molenweg van 08.00 uur tot 19.00 uur of zoveel eerder of later als nodig is.

Koningsdag Heelsum – donderdag 27 april

Afsluiting van de Bart Crumstraat tussen de Bernardus Arpsstraat en de Willem Marisstraat tussen 9.00 uur en 22.00 uur of zoveel eerder of later als nodig is.

Koningsdag Wolfheze – donderdag 27 april

Om 9.00 uur is er een optocht. Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars op, zodat jouw veiligheid en deze van de deelnemers geborgd is.

Koningsdag Oosterbeek – donderdag 27 april

Verkeersbesluit VKB16-02 van kracht tussen 10.00 uur en 22.00 uur of zoveel eerder of later als nodig is. Afsluiting van de J.J. Talsmalaan en de A. van Oudenallenstraat voor gemotoriseerd verkeer. Aanvullend geldt op de J.J. Talsmalaan éénrichtingsverkeer in de rijrichting van noord (A. van Oudenallenstraat) naar zuid (Sandersweg).

Restaurant [email protected] is bereikbaar via de Utrechtseweg. Bewoners met ontheffing en deelnemers aan de knolletjesmarkt moeten aanrijden via de Pietersbergseweg – A. van Oudenallenstraat.

Volg de aanwijzingen op van de verkeersregelaars voor jouw veiligheid en deze van de deelnemers en bezoekers.