De 10e Veteranenbijeenkomst in de gemeente Renkum

Foto: Renkum Nieuws

De gemeente organiseert op zaterdag 8 juli 2017 de 10e veteranenbijeenkomst. Vanwege deze 10e keer is er een optreden van het orkest van de Koninklijke Luchtmacht op het Raadhuisplein van 15.00 tot 16.30 uur.

De bijeenkomst is van 13.15 tot 18.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis in Oosterbeek.

Aanmelden

Onlangs zijn de uitnodigingen verstuurd aan de hand van een adressenlijst van het Veteraneninstituut. Ben je veteraan, maar sta je niet ingeschreven bij het Veteraneninstituut? En wil je de bijeenkomst op 8 juli wel graag bijwonen?

Meld je, en eventueel je partner of begeleider, dan vóór woensdag 21 juni 2017 aan bij Ingrid Homan of Majo Maas op (026) 33 48 111. Of stuur een e-mail naar [email protected] of [email protected] en vermeld daarbij je naam, adres, telefoonnummer en het aantal personen waarmee je komt.

Nederlandse Veteranendag

De Nederlandse Veteranendag is een nationaal initiatief waarbij erkenning en waardering voor veteranen centraal staat. Een eerbetoon aan Nederlandse veteranen, zowel ‘oude’ veteranen  (WOII en het KNIL) als ‘jonge(re)’ veteranen, ingezet tijdens vredesmissies als voormalig Joegoslavië en Afghanistan.

De landelijke bijeenkomst in Den Haag is op zaterdag 24 juni 2017.