Startende ondernemers gesteund met avondschool in Renkum

Foto: pexels

De EigenBaas Avondschool is bedoeld voor ondernemers in de gemeente Renkum die een eigen bedrijf willen starten en graag ondersteuning krijgen bij de eerste stap naar ondernemerschap.

In tien weken tijd worden deelnemers voorbereid op het ondernemerschap. Het programma start vanaf 1 oktober en is iedere maandagavond van 19.00 uur tot 22.00 uur in het gemeentehuis in Oosterbeek.

Ondersteuning en begeleiding startende ondernemers

Landelijk is het aantal zzp’ers in de afgelopen jaren sterk toegenomen. Ook in de gemeente Renkum is het aandeel eenmanszaken hoog. Met name in de opstartfase is deze groep kwetsbaar.

Wethouder Jasper Verstand: “Om de kans te vergroten dat ondernemers op langere termijn succesvol zijn, stelt de gemeente geld beschikbaar voor ondersteuning en begeleiding van startende ondernemers.”

“De samenwerking met Qredits in de vorm van de EigenBaas Avondschool is hieruit voortgekomen. Ik hoop dat veel startende ondernemers hiervan gebruikmaken”.

Ondernemingsplan

Tijdens de EigenBaas Avondschool leren deelnemers in tien weken stap voor stap wat ondernemerschap inhoudt en schrijven zij hun eigen ondernemingsplan.

Dit gebeurt onder begeleiding van docenten, ervaren ondernemers en professionals uit het bedrijfsleven. Tijdens de lessen komen thema’s als persoonlijke effectiviteit, SWOT-analyse, marktonderzoek, social media, financiering en pitchen aan bod.

Deelnemen

Deelnemers aan de avondschool betalen normaal gesproken €275 excl. BTW. Met de actiecode: ONDSCHO-1MI3-3H9Q krijgen deelnemers 50% korting op de aanmeldkosten.

De kortingcodes zijn geregeld door de gemeente Renkum. Informatie over de EigenBaas Avondschool is te vinden op qredits.nl/academy/ondernemersschool.

Aanmelden kan tot 1 september. Er is ruimte voor 20 deelnemers, vol is vol.

article
38061
Startende ondernemers gesteund met avondschool in Renkum
De EigenBaas Avondschool is bedoeld voor ondernemers in de gemeente Renkum die een eigen bedrijf
https://renkum.nieuws.nl/gemeentenieuws/38061/startende-ondernemers-gesteund-avondschool-renkum/
2018-06-13T11:47:06+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2018/06/13114606/pexels-photo-313690-715x408.jpg
avondschool, Gemeente Renkum, onderneming, Renkum Nieuws, startende ondernemers, zzp'ers
Gemeente, Nieuws